Persoverzicht

20.02.19

thank you so much Nodokasa !🇬🇧Last month, I ate with my boyfriend in a really good restaurant in Brussels: San Bol, in Sablon neighborhood. This restaurant was created by the chief Sang-hoon Degeimbre , a man I truly respect, for himself and his cooking! San bol is a half-gastronomic establishment but its specialty, a unique container: the bowl, allows you to return to a simpler cooking that only focus on the taste! For exemple with this cabbages variant! I hate that usually, but here I discovered new tastes, new techniques to cook them for a bluffing result! I called one week earlier to have a menu 100% plant-based, and like always we aren’t be disappointed, that was really good!

🇫🇷Le mois dernier , j’ai dîné dans un très bon restaurant à Bruxelles avec mon copain : le SAN Restaurants, dans le quartier du Sablon. Ce restaurant a été créé par le chef San, un homme que je respecte totalement, aussi bien pour sa personne que pour sa cuisine. Sans bol est un établissement semi-gastronomique, avec une spécialité, un contenant unique : le bol, un moyen de revenir à une cuisine plus simple axée uniquement sur le goût ! Par exemple avec cette déclinaison de choux. D’habitude je déteste ça, mais là, j’ai découvert de nouvelles saveurs, de nouvelles méthodes de cuisson pour un résultat bluffant !
J’ai appelé une semaine auparavant pour un menu 100% vegan, et comme toujours je n’ai pas été déçue, tout était très bon !
... See MoreSee Less

thank you so much Nodokasa !Image attachment

11.02.19

Demain, notre grand chef Sang-hoon Degeimbre sera à Librairie Filigranes pour dédicacer notre livre SAN. Si vous ne l'avez pas encore, ne manquez pas cette belle occasion de l'obtenir signé !Retrouvez demain notre chef Sang-hoon Degeimbre en dédicace à Librairie Filigranes à 18h pour le livre SAN Restaurants ! ... See MoreSee Less

Demain, notre grand chef Sang-hoon Degeimbre sera à Librairie Filigranes pour dédicacer notre livre SAN. Si vous ne lavez pas encore, ne manquez pas cette belle occasion de lobtenir signé !

 

Comment on Facebook

Sophie Ponet yay!

09.02.19

A bowl, a spoon, lots of flavors.

www.sanrestaurant.be
... See MoreSee Less

A bowl, a spoon, lots of flavors.

http://www.sanrestaurant.be

07.02.19

À table.

www.sanrestaurant.be
... See MoreSee Less

À table.

http://www.sanrestaurant.be

05.02.19

Because it is essential to eat better, our menus are made from seasonal products, from quality producers to offer you a gourmet and healthy cuisine. ... See MoreSee Less

Because it is essential to eat better, our menus are made from seasonal products, from quality producers to offer you a gourmet and healthy cuisine.

02.02.19

COLORFUL FEBRUARY.
www.sanrestaurant.be
... See MoreSee Less

COLORFUL FEBRUARY.
http://www.sanrestaurant.be

 

Comment on Facebook

Aurelie Maire

01.02.19

With each menu, we do everything to offer you the recommended daily dose of tastes, colors and joie de vivre ! ... See MoreSee Less

With each menu, we do everything to offer you the recommended daily dose of tastes, colors and joie de vivre !

29.01.19

Last week to discover our January menu!
www.sanrestaurant.be
... See MoreSee Less

Last week to discover our January menu!
http://www.sanrestaurant.be

 

Comment on Facebook

>Coucou, depuis la Confédération Suisse, quel sera le dernier jours, donc ?

24.01.19

GALICIA could be yours.
Bean / Octopus / olives
Book your table now
www.sanrestaurant.be
... See MoreSee Less

GALICIA could be yours.
Bean / Octopus / olives
Book your table now
http://www.sanrestaurant.be

 

Comment on Facebook

Julien Echterbille

j'aurais pas pensé aux haricots, c'est beau et ça doit être succulent !

Trop beau 😍😍