Revue de presse

DETAILS.
Design by Exsud - Interior Architect
Photo by Frédéric Raevens photography

08.05.19

BOWLS & BEERS
San Brussels welcomes Brussels Beer Project for a unique dinner about beer.

A tribute to the joys of the table, to conviviality, taste and discovery.

Tuesday, May 28 - 7.30 pm
Tasting menu - all in 90 €
Limited places
Booking : Info@Sanbxl.Be
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BOWLS & BEERS
San Brussels welcomes Brussels Beer Project for a unique dinner about beer.

A tribute to the joys of the table, to conviviality, taste and discovery.

Tuesday, May 28 - 7.30 pm
Tasting menu - all in 90 €
Limited places
Booking : Info@Sanbxl.Be

 

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Oui 👍🏻 !

03.05.19

We are really proud to be part of Gent Smaakt this year.Nieuw dit jaar is het Chef's Island, een kookplatform waarvoor 8 startende Gentse chef-koks elk een eigen gerecht hebben gecreëerd. Tijdens het festival vind je altijd één van de chef-koks aan het Chef's Island om je te laten proeven van zijn gerecht. Dit initiatief, in samenwerking met PUUR GENT, wil jonge Gentse horecastarters in de schijnwerpers zetten en het horecaberoep weer aantrekkelijker maken. Het gaat stuk voor stuk om jong talent dat de grote stap heeft durven zetten zich in Gent te vestigen om hun droom uit te bouwen. Ben je nieuwsgierig naar de gerechtjes die zij te bieden hebben? Neem dan snel een kijkje op onze site! Commotie MASTE Lys d'Or Taxi's restaurant Restaurant Karreaux Pleasures Boutique SAN Restaurants Bistro allo
www.gentsmaakt.be/standhouders-2019/#standhouders-2019
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We are really proud to be part of Gent Smaakt this year.

01.05.19

Catch of the day, seasonal vegetables and green juice.
Respecting Nature and eating healthy will never have been so tasteful.
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Catch of the day, seasonal vegetables and green juice.
Respecting Nature and eating healthy will never have been so tasteful.

23.04.19

Un bol, cinq personnes.

Pour chaque bol servi, c'est une équipe de 5 personnes passionnées qui travaillent chaque jour à vous offrir une expérience à la hauteur de vos attentes !
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Un bol, cinq personnes.

Pour chaque bol servi, cest une équipe de 5 personnes passionnées qui travaillent chaque jour à vous offrir une expérience à la hauteur de vos attentes !

19.04.19

Œuf 63° / Lard fumé alsacien / Rattes
Parce qu'il n'y a pas de mal à se faire du bien 🙂
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Œuf 63° / Lard fumé alsacien / Rattes
Parce quil ny a pas de mal à se faire du bien :)

 

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Antonio Hernandez Morassutti Luigi

Sem

Manu 🤤🤤🤤

Anthony perfect combo

OMG Julien Boseret 🙂

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11.04.19

Tiny garden of the season.
To enjoy right now.
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Tiny garden of the season.
To enjoy right now.

09.04.19

Les ris de veau de Franck au San Bruxelles...
Pas besoin d’en dire plus.
Ils méritent le déplacement.
Réservez votre table > www.sanbxl.be
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Les ris de veau de Franck au San Bruxelles...
Pas besoin d’en dire plus. 
Ils méritent le déplacement.
Réservez votre table > http://www.sanbxl.be

 

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Reivax Reivax je veux

Attention, l’assiette bleue, 😉

02.04.19

Do you want to know this joy that the kimchi course provides? Join the kitchens of SAN this Saturday at 11 am for a kimchi party with Le Parfait.
€ 50 the course with a jar offered / 95 € the course with a jar and a tasting lunch.

San Gent: Brabantdam 50, 9000 Gand
San Brussels: Rue De Flandre 19, 1000 Brussels
San Sablon: Joseph Stevens Street 12, 1000 Brussels
Bookings: Marieestelle@Sanbxl.Be
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Do you want to know this joy that the kimchi course provides? Join the kitchens of SAN this Saturday at 11 am for a kimchi party with Le Parfait.
€ 50 the course with a jar offered / 95 € the course with a jar and a tasting lunch.

San Gent: Brabantdam 50, 9000 Gand
San Brussels: Rue De Flandre 19, 1000 Brussels
San Sablon: Joseph Stevens Street 12, 1000 Brussels
Bookings: Marieestelle@Sanbxl.Be

28.03.19

Fresh food is a treasure of Nature ... See MoreSee Less

Fresh food is a treasure of Nature